Schermafbeelding 2014-05-12 om 00.52.32
Category: Category 1

IMG_7366

Ede – In samenwerking met Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft stichting HipHo(o)p een promotiefilmpje gemaakt. Het filmpje is bedoeld om meer studenten te stimuleren zich aan te melden voor deze Hogeschool. Het is tegenwoordig een kunst om jongeren aan te trekken maar de heren van stichting HipHo(o)p en Jay-Way hebben wederom een manier gevonden om de Christelijke Hogeschool in een hip en trendy daglicht te zetten.

Door middel van een videoclip in een urban-hiphopstijl, een verslavende beat en een makkelijke hook moet “Out of the box” een verfrissende kijk geven op de hogeschool. Gedurende deze hele dag hebben de leden van de stichting en Jay-Way op verschillende locaties in de school scenes geschoten. Zo zijn er scenes van het prachtige terras van Christelijke Hogeschool Ede, dat voor een prachtige achtergrond heeft gezorgd tijdens de clipshoot.

Ondertussen kregen de leden ook extra hulp van de studenten van CHE zelf. In verschillende scenes mochten de studenten als figurant spelen in het promotiefilmpje. Met volle overtuiging en bruisende enthousiasme schoten wel liefst 30 studenten te hulp. En dit ook nog tijdens een belangrijke toetsenweek! Dit maakte bij ons duidelijk, dat niet alleen het bestuur de hogeschool wilt zien opbloeien, maar dat ook de studenten CHE hierin steunen.

Wat ons dan ook het meest is bijgebleven, is de inzet die de studenten hebben getoond op die dag. De kracht van deze hogeschool ligt dus niet alleen bij het bestuur, maar ook bij de enthousiaste en positieve instelling van de studenten. Dit zorgt ook voor de nodige saamhorigheid, gezellige, positieve sfeer onderling op de Christelijke Hogeschool Ede.

Wil je meer weten over de Christelijke Hogeschool Ede? En ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat van videoclip “Out of the box”? Bekijk hier dan de video.

One thought on “Productie track Hogeschool Ede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>